Învățământ profesional

Prima pagină » Învățământ profesional

Electric

Electrician exploatare joasă tensiune

1 clasă – 24 locuri

Electricianul exploatare joasă tensiune este un specialist care se ocupă de instalarea, întreținerea și repararea echipamentelor și sistemelor electrice cu tensiune redusă, cum ar fi sistemele de iluminat, prize, instalații de telecomunicații și multe altele.

Această calificare necesită cunoștințe solide de electricitate, cum ar fi legile și principiile circuitelor electrice, precum și cunoștințe de bază în electronica digitală și analogică.

Electricienii exploatare joasă tensiune pot fi implicați în instalarea și depanarea echipamentelor electrice în clădiri și în alte structuri, precum și în instalarea sistemelor de securitate și control de acces.

De asemenea, pot fi responsabili pentru mentenanța și repararea echipamentelor electrice existente, inclusiv identificarea și remedierea problemelor de funcționare.

Mecanică

Lăcătuș mecanic întreținere și reparații

1 clasă – 24 locuri

Lăcătușul mecanic pentru întreținere și reparații este un specialist care se ocupă de întreținerea și reparația echipamentelor și mașinilor utilizate în diferite industrii, cum ar fi producția, construcțiile, agricultura, transportul și multe altele.

Această calificare necesită cunoștințe bune de mecanică, precum și abilități practice și tehnice pentru a putea folosi instrumente și echipamente de măsurare și de reparare.

Lăcătușii mecanici de întreținere și reparații pot fi implicați în inspectarea, identificarea și remedierea problemelor de funcționare ale echipamentelor și mașinilor. Aceștia pot efectua, de asemenea, reparații periodice și întreținerea preventivă, pentru a menține echipamentele în stare bună de funcționare.

Pentru a deveni lăcătuș mecanic de întreținere și reparații, este necesar să aveți cunoștințe bune de matematică și fizică, precum și să fiți capabili să lucrați cu instrumente și echipamente tehnologice moderne.