#ERASMUSDAYS2020

#ErasmusDays 2020 reprezintă o oportunitate pentru unitățile de învățământ care derulează proiecte Erasmus+ de a-și prezenta activitățile și rezultatele derulate în cadrul acestor proiecte.

După cum știți, Liceul Tehnologic „Henri Coandă” Tulcea derulează 2 proiecte Erasmus+ VET, unul început anul școlar trecut, TEAM-VET, iar al doilea, EU-TehniCal, început în acest an școlar, în luna septembrie.

Prin intermediul celor două proiecte, 40 de elevi ai școlii profesionale, calificarea Lăcătuș mecanic prestări servicii, și încă 40 de la calificarea Electrician exploatare joasă tensiune, vor efectua câte 3 săptămâni de practică în companii de profil din Portugalia, regiunea Braga, îmbunătățindu-și astfel abilitățile profesionale necesare integrării pe piața muncii, după absolvire.

Mai jos, puteți viziona un clip de promovare și o prezentare a proiectului Erasmus+ TEAM-VET (2019-2021), care cuprinde și fotografii realizate în timpul celor două fluxuri de mobilitate, derulate în Portugalia, în perioada 27 iulie – 14 august 2020.


TEAM-VET – Clip promovare


ERASMUS+ TEAM-VET. PREZENTARE PROIECT


EU-TehniCal – Clip promovare


Posted in: info

Comments (No Responses )

No comments yet.

Lasă un răspuns