CONFERINȚA DE LANSARE A PROIECTULUI EU-TehniCal

Miercuri, 11 noiembrie 2020, va avea loc Conferința de lansare a proiectului „EU-TehniCal: Tehnologii europene de calitate prin activitãți de mobilitate VET”, nr. ref. 2020-1-RO01-KA102-079137.

Proiectul, în valoare de 128.096 EUR, se adresează elevilor din învățământul profesional (clasele IX-XI), calificarea Electrician exploatare joasă tensiune. Grupul țintă este format din 40 de elevi, care vor efectua, pe durata a doi ani, un stagiu de pregătire practică în cadrul unei companii de profil din Portugalia.

Scopul proiectului este dobândirea abilităților practice necesare integrării pe piața muncii a viitorilor absolvenți de școală profesională.

Din cauza restricțiilor impuse de pandemia de SARS CoV-2, la conferința de lansare vom avea un singur invitat din afara școlii, dl. Ion Luchian, cel care, începând cu acest școlar, susține 8 elevi de la școala profesională prin intermediul unei burse lunare. Bursa Ion Luchian, care acoperă cheltuielile de masă și cazare în internatul școlar.

Înregistrări video din timpul Conferinței și fotografii vor fi postate pe website și pe pagina de facebook a liceului, https://www.facebook.com/colegiulcoandatl.

Posted in: Uncategorized

Comments (No Responses )

No comments yet.

Lasă un răspuns